Jelenlegi hely

A felvidékiek beveszik a magyar médiát - Videóval

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, november 13 - 10:27 | Színes
Nemrég számolt be róla a ma7 hírportál, hogy az X-faktor műsorában két mentor csapatából is felvidékiek jutottak az élő showba. Tegnap este pedig a TV2 újonnan induló Nyomd a gombot, tesó! című műsorában tűntek fel ismerős arcok.
A felvidékiek beveszik a magyar médiát - Videóval

Az Arizóna zenekar frontemberei, Gasparik Fecó és Gasparik Kriszta Maja próbálhattak szerencsét. A kezdettől megvolt az összhang és szimpátia a műsorvezetővel, Majkával.

A műsor elején Maja a tőle megszokott cserfességgel mesélt kapcsolatukról és életükről. Megtudhattuk, hogy hatalmas szappanopera-rajongó, így hárman rögtönöztek egy, a brazil szappanoperákra jellemző részletet a közönség nagy örömére.

Az első kérdésekre a 10 másodperces időkereten belül sikerült jó választ adni, így különösebb izgalmak nélkül zuhanhattak összeszedni a tárgyakat.

A repülőterekkel meggyűlt a bajuk, ennél a kérdésnél fel kellett áldozniuk pár zsetont, de Fecónak így is lehetősége nyílt futni pár kört.

A kérdés, ami kifogott rajtuk a periódusos rendszerre vonatkozott. Önök tudnák, hogy Mengyelejev idején hány elemet ismertek a periódusos rendszerből?

A házaspár ugyan nyeremény nélkül, de élményekkel gazdagodva távozott a műsorból.

ma7.sk