Jelenlegi hely

Felvidék Szépe Egyiptomban versenyez

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 23 - 14:52 | Színes
Kurucz Klaudia, a Felvidék Szépe 2017 győztese már több mint egy hete Egyiptomban verseng a Miss Intercontinental szépségverseny koronájáért.
Felvidék Szépe Egyiptomban versenyez

Folyamatosan igyekszik az online felületeken mindenről értesíteni az ismerőseit, követőit. A Facebookon és az Instagramon is több nyelven közöl tartalmakat, hiszen most nem csak a mi kis felvidéki közösségünket, hanem egész Szlovákiát képviseli a rangos világversenyen. A lányok a kinti tartózkodás során számos fotózáson és forgatáson vesznek részt a Sunrise szállodalánc különböző hoteljeiben, mint például Sunrise Holidays, illetve Royal Makadiban, ahol az estélyi ruhás bemutatkozó videókat vették fel.

Több kirándulásra is eljutottak, például. Luxorba, ahol szintén a Sunrise hotel exkluzív hajóján éjszakázhattak. Nem beszélve a csillogó esti partikrol, ahol az egész stáb mindent megtesz azért, hogy a versenyen jól és kényelmesen érezzék magunkat a lányok. A döntő már holnap, január 24-én lezajlik, melyre már gőzerővel készülnek a lányok. Szurkoljatok továbbra is Klaudiának, hiszen megérdemelné a méltó helyezést. Nagyon sokat készült erre az útra és számít mindenki támogatására szavazatára. Ezúttal is köszönjük Jozef Oklamčáknak, hogy pont Klaudiát kérte fel a versenyben való részvételre, mint Szlovákia képviselőjét.