Jelenlegi hely

A Felvidék Arca döntősei - Földy Dóra Rebeka

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, június 25 - 20:55 | Színes
A Felvidék Arca szépségverseny döntőjének jövő héten a Martfeszt ad otthont, ezúttal pedig a lányok közül az érsekújvári Földy Dóra Rebekát mutatjuk be.
A Felvidék Arca döntősei - Földy Dóra Rebeka

Miért döntöttél, hogy elindulsz ezen a versenyen?

A versenyen elsősorban azért indultam el, hogy magamnak is bizonyítsak, de betekintést is szerettem volna nyerni a divat és a fotózások világába. Reméltem, hogy megismerhetek új embereket és szerencsére így is alakult, hiszen a döntős lányokkal is jóban lettünk.

Mivel foglalkozol a mindennapjaid során?

Egyetemre járok Pozsonyba, pszichológia szakra. Emellett dolgozok is, ha időm engedi. Továbbá szeretek sportolni, főleg görkorcsolyázni és biciklizni, télen snowboardozni.

Mit jelent számodra a szépség?

A szépség belülről ered, szokták mondani. Egyet kell, hogy értsek, hiszen nekem nemcsak a külső fontos, hanem a belső értékek is. Ide tartozik például az intelligencia és a műveltség is. Ettől függetlenül természetesen fontos a megjelenés, hiszen az első benyomás alapján alakítja valaki magában a képet rólunk.

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Nagyon büszke leszek magamra, ha az első három helyezett között végzek és ez a cél lobog a verseny alatt végig előttem, de már maga a részvétel is rengeteg új élménnyel gazdagít, úgyhogy nem leszek csalódott, ha nem kerülök a dobogóra.

Mivel szeretnél foglalkozni, milyen területen szeretnél dolgozni a későbbiekben?

A jövőképem még nem tiszta. Mivel pszichológiát tanulok, ezért valószínűleg ilyen téren fogok elhelyezkedni, de más terület sincs kizárva, nyitott vagyok az új lehetőségek iránt.

Milyen kapcsolatod van Dunaszerdahellyel, mit gondolsz a városról?

Dunaszerdahelyen eddig két alkalommal jártam, de jó élményekkel tértem haza. A hazai DAC mérkőzését néztem meg és egyből magával ragadott az ottani hangulat és a szurkolók hazaszeretete.

Címkék: Felvidék Arca