Jelenlegi hely

Felszámolás alatt a DAC nagy riválisa

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, március 30 - 16:55 | Sport
Megdöbbentette a szlovák labdarúgást az a hír, miszerint a hétszeres szlovák bajnok MŠK Zsolna együttese felszámolás alatt van, legalábbis a sport.sk beszámolója alapján.
Felszámolás alatt a DAC nagy riválisa

A sportportál arról tájékoztatott, hogy a klub 15 játékosa április végével felmondást kapott. Pénteken a klubot működtető részvénytársaság egyedüli részvényese a megszűnés mellett döntött.

Miroslav Káčer, a zsolnaiak csapatkapitánya a cas.sk-nak arról beszélt, kaptak egy ajánlatot a klubtól a fizetések csökkentésére, de azzal nem értettek egyet. Szerettek volna megegyezni, de néhány nappal később már csak levélben kaptak visszajelzést, ami a felmondásuk volt.

A klub ügyvédje szerint a játékosok egyhónapos felmondási ideje tehát áprilisban jár le, de a felszámolás néhány hónaptól egészen két évig tarthat. A zsolnaiak szerint a szövetség szabályzata egyébként nem gátolja, hogy a felszámolás alatt álló csapat ne küzdhessen tovább a ligában. Az viszont már bizonyos, hogy a most távozó játékosok a bajnokság folytatása során nem lépnek pályára a jelenleg a második helyen éppen a DAC előtt tanyázó zsolnaiak csapatában.

Forrás: ma7.sk