Back to top

Felsőfokú szakképzést kínál nappali és távutas formában a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola

Publikálva: 2021, április 26 - 08:25
DiS. titulussal végződő, felsőfokú szakképzés a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. A duális képzés rendszerében oktató szakközépiskola érettségi vizsgával rendelkező érdeklődőknek felsőfokú szakképzést kínál nappali és távutas formában, két tanulmányi programban, melyek tanulmányi ideje 3 év:
Felsőfokú szakképzést kínál nappali és távutas formában a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola
  • 6318 Q szállodák és utazási irodák menedzsmentje
  • 6335 Q nemzetközi vállalkozás

Az iskola a munkaerőpiac igényeihez igazodva két olyan, DiS. (okleveles specialista) titulussal végződő gyakorlatorientált tanulmányi szakot oktat, melyek az idegenforgalom, a vendéglátóipar és a vállalkozói szféra iránt érdeklődőknek adnak megfelelő végzettséget.  

A jelenlegi koronavírus okozta nehéz helyzetnek is egyszer vége lesz és a gazdaságnak ezek az ágazatai is újraindulnak, ezeken a területeken is szükség lesz képzett szakemberekre. Az oktatási intézmény az idegenforgalom és a vendéglátóipar egyes szegmenseiben belföldi és külföldi szakképzési lehetőségeket kínál, az egyes kurzusokon belül készíti fel a diákokat az abszolvensi vizsgára és az abszolvensi dolgozat megvédésére.

Felsőfokú szakképzést ezeken a tanulmányi szakokon, magyar nyelven, Szlovákiában kizárólag ez az intézmény nyújt. Végzősei az élet számos területén értek el szakmai sikereket, többen közülük vállalkoznak vagy külföldön érvényesítik a megszerzett tudásukat.  

A továbbtanulás feltétele a sikeres érettségi vizsga. Jelentkezési lapot az iskola weboldaláról lehet letölteni, de igényelhető e-mailben is.

 

Bővebb tájékoztatás:

mobil: +421915990218

e-mail: skolads [at] skolads.sk

web: www.skolads.sk   

Facebook

Ezt már olvasta?