Jelenlegi hely

Felkészülési tornán jártak a kézilabdás lányok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 3 - 10:40 | Sport
A VSK Dunaszerdahely női együttese február 2-án Csallóközaranyoson felkészülési tornán vett részt. Iskolai tanulmányok és betegségek miatt sok hiányzóval állt ki Prikler Szilvia együttese, így a fiatalok nagyobb lehetőséghez jutottak. A négy csapatos tornán a harmadik helyen zártak a sárga-kékek.
Felkészülési tornán jártak a kézilabdás lányok

Prikler Szilvia vezetőedző elégedett játékosai szombati teljesítményével. A négy-csapatos tornán a házigazdák mellett két magyar alakulat, a Mosonszolnok és a Göd alkotta az ellenfelek csokrát. A Mosonszolnok ellen döntetlennel zártak, a Göddel azonban nem tudtak mit kezdeni a sárga-kékek. Sajnos két bokasérülés is besikerült, ami miatt Posvancz és Józan az utolsó mérkőzésen nem is lépett pályára. „Nagyon örülök, hogy ki tudtunk állni a hiányzók nélkül is az aranyosi tornán (Bugár Cintia, Lelkes Lilla vizsgák miatt, Juhos Kata beteg lett). Lehetőségek kaptak a fiatalok, akik nagyon jól helyt álltak (Varga Niki, Simonics Zsóka, Ollé Anna). Büszke vagyok, hogy nem ijedtünk meg a tornától, még úgy sem, hogy gyakorlatilag átlövő nélkül játszottunk. Straka Mária irányításával megszereztük a 3. helyet.”

Csallóközaranyosi Kupa
2019. február 2.
EREDMÉNYEK
VSK Dunaszerdahely – Csallóközaranyos: 18-20
VSK Dunaszerdahely – Mosonszolnok: 18-18
VSK Dunaszerdahely – Göd: 17-37

Résztvevők: Bugár Katalin, Straka Mária, Matus Virág, Brunczvik Németh Nikoletta, Brunczvik Fanni, Józan Réka, Mészáros Rebeka, Posvancz Rebeka, Kázmér Veronika, Varga Nikolett, Androvics Dóra, Simonics Zsóka, Ollé Anna

Forrás: vskds.sk

Címkék: női kézilabda