Jelenlegi hely

Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozóján való részvételre

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 14 - 10:17 | Közérdekű
A Csemadok Szímői Alapszervezete, a Levédia Kör jelentkezőket vár a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára, amelyet 2017. december 16-án szerveznek meg Szímőn a Jedlik Házban.
Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozóján való részvételre

A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, művészeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel. A közönség pedig megismerje a felvidéki tehetségeket.

Várjuk olyan fiatal írók, költők jelentkezését, akik szívesen megmutatnák alkotásaikat a közönségnek. Amennyiben valaki késztetést érez magában, vagy van olyan ismerősük, akikről tudják, hogy verseket, novellákat, regényeket, meséket írnak küldjék el művüket, jelentkezzenek a találkozóra. 

Célunk a fiatalon elhunyt Kantár Csaba emlékének ápolása mellett a fiatal tehetségek felkutatása és felkarolása.

A találkozó fő műsorát a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek alkotják, helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait. Jelentkezni a találkozóra november 30-ig lehet.

További információk és jelentkezés a 0915 326614 a kantar.eva50 [at] gmail.com vagy a neszmeritunde [at] gmail.com e-mail címen.