Back to top

Felhívás javaslattételre „Dunaszerdahely város Év Sportolója Díj 2018” cím adományozására

Publikálva: 2018, december 19 - 14:10
Dunaszerdahely város Önkormányzatának a 2018. április 17-én elfogadott határozata alapján Dunaszerdahely város felhívást tesz közzé az Év Sportolója díjra vonatkozó javaslattétel benyújtására az alábbi kategóriákban.

Kategóriák

 1. egyéni – ifjúság 15 éves korig beleértve
 2. egyéni – ifjúság 15-20 éves korig beleértve
 3. egyéni – felnőtt
 4. csapat
 5. edző

A jelöltek listájára való besorolás feltétele:

 1. Az egyéni jelölt a 2018-as évben bejegyzett tagja a sporttevékenységgel foglalkozó szervezetnek.
 2. A sporttevékenységgel foglalkozó szervezet székhelye, tevékenységi helyszíne - Dunaszerdahely város és/vagy képviseli a várost.
 3. A csapat abban az esetben értékelhető, ha sporttevékenységgel foglalkozó szervezet.
 4. Az egyéni kategóriában az elért helyezés a járási, kerületi, megyei, országos nemzetközi versenyen a 3. helyezésig, valamint részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon,  az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2018-as évben.
 5. A csapat kategóriában az elért helyezés a járási, kerületi, megyei, országos, nemzetközi versenyen a 3. helyezésig, valamint részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon,  az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2018-as évben.
 6. Az edző kategóriában: az egyénnel vagy csapattal elért eredményei a 2018-as évben.

Javaslattételek benyújtása:

 1. A jelölést benyújthatja:
 • sporttevékenységgel foglalkozó szervezetek - a jelölésre megadott egyéni kategóriában  sporttevékenységgel foglalkozó szervezet max. 2 jelöltet nevezhet
 • Dunaszerdahely Város polgára (Dunaszerdahely Város területén működő, sporttevékenységgel foglalkozó szervezet igazolásával, hogy a sportoló a szervezet tagja)
 1. A jelölést az indoklással együtt 2019. január 15. időpontig az alábbi címre kell eljuttatni:  Városi Hivatal, Közoktatási, szociális, sport és kulturális főosztály, Fő utca 50/16, 929 01 Dunaszerdahely. A névtelen jelölés nem elfogadható.
 2. A jelölést a megadott formanyomtatványon szükséges beadni.
 3. Az elért eredményt – a sporteseményen való részvételt szükséges alátámasztani (az oklevél,  eredménylista, a napi sajtóban /a weben megjelent cikkek, információk stb. fénymásolata).

Csatolmány.

Ezt már olvasta?

Cookies