Jelenlegi hely

Felhívás az ápolónők nemzetközi napja alkalmából

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 17 - 09:43 | Közérdekű
Az ápolónők nemzetközi napjára a világ május 12-én emlékezik. E jeles nap alkalmából az Összefogással a holnapért polgári társulás és a Nagyszombat Megye Képviselő-testületének a régiónkban megválasztott képviselői szerveznek ünnepséget Dunaszerdahelyen, a Városi Művelődési Központ színháztermében 2018. május 11-én 19:00 órai kezdettel.
Felhívás az ápolónők nemzetközi napja alkalmából

Az ünnepségen 10 kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónő lesz jutalmazva, 6 személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális szervezete tesz jelölést, 2 nővérre, aki a Dunaszerdahely városa által fenntartott intézményekben dolgoznak, a városi hivatal fog jelölni, 2 nővérre, akik magán orvosi rendelőben dolgoznak, a polgárok tehetnek javaslatot.

A szervező bizottság szeretné felkérni régiónkban előket, hogy levélben, vagy e-mailben tegyenek jelölést Csallóközben dolgozó egészségügyi nővérekre, akik magán orvosi rendelőkben kimagasló munkát végeznek. A szavazás során – akár levélben, vagy e-mailben szavaznak – szíveskedjenek feltüntetni az ápolónő teljes nevét, és az orvosi rendelőt, ahol dolgozik.

Szavazni lehet 2018. május 4-ig, levélben, Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda (a borítékra szíveskedjenek ráírni: Az ápolónők nemzetközi napja) elküldött címre, illetve elektronikusan: primator [at] dunstreda.eu e-mail címre elküldött elektronikus levéllel.

A szervező bizottság