Back to top

FCSB - DAC 1904: jegyinfó

Publikálva: 2022, augusztus 6 - 09:42
Tudnivalók a bukaresti visszavágó vendégjegyeiről és az YBS szurkolói utazásáról.
FCSB - DAC 1904: jegyinfó

Az Európa Konferencia Liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén szerdán a DAC hazai pályán 0:1 arányban kikapott a román ezüstérmes FCSB csapatától.

A visszavágóra augusztus 11-én, csütörtökön, itthoni idő szerint 19:30-kor (Bukarestben egy órával több van) következik a visszavágó. 

A találkozót az 55 600 férőhelyes nemzeti stadionban rendezik. A vendégcsapat ennek az 5%-ára tarthat igényt.

Az FCSB-DAC mérkőzés belépőjegyeinek az árusítása kizárólag online, a következő linken fog zajlani: https://www.bilete-fcsb.ro/main/produs/20?guest=DAC#pas1

Az értékesítés meccsnapon mi időnk szerint 13:00-kor (román idő szerint 14:00-kor) zárul és kizárólag online zajlik – vagyis a helyszínen nem lesz lehetőség a vásárlásra.

A belépőjegyek egységes ára 20 RON (kb. 5 euró). A szurkoló a jegyvásárláskor megadja: teljes nevét, email címét, tel. számát, lakcímét, irányító számát, személyi igazolvány/útlevél számát. Egy személy egyszerre maximum 5 darab belépőjegyet vásárolhat, és szlovák mellett más állampolgárok számára is lehetséges a vásárlás.

A szurkoló belépéskor felmutatja a megvásárolt belépőt, amelyet elektronikus vagy nyomtatott formában is magával hozhat.

Az YBS Fanklub autós ill. autóbuszos szurkolói túrát szervez Bukarestbe. Részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

Szurkolóinknak javasoljuk, hogy az úton és a helyszínen is csoportosan közlekedjenek.

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies