Back to top

Fantasztikus zenés és táncos előadás pénteken Dunaszerdahelyen!

Publikálva: 2023, október 15 - 13:47
Október 20-án vagyis pénteken 19.00 órai kezdettel a Fergeteges – Sissi legendája című zenés-táncos musicallal tér vissza Dunaszerdahelyre az ExperiDance. A városi sportcsarnokban helyet kapó 10 éves jubileumi előadásra az utolsó jegyek kaphatók.
Fantasztikus zenés és táncos előadás pénteken Dunaszerdahelyen!

A magyarok hőn szeretett Sissije, Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az osztrák birodalom első asszonyává.

A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

Meskó Zsolt író-rendező története alapján ez a legenda és misztikus szerelem ihlette az ExperiDance Fergeteges című produkcióját.

A táncdráma hősei a lázadó királyné, a vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait.

Jegyek ide kattintva online kaphatók, de rendelhetők személyes átvétel mellett a rajkovics [at] perfects.sk-s vagy 0918 366 091-es elérhetőségen is.

Ezt már olvasta?

Cookies