Jelenlegi hely

Fábry: Nyerni szeretnék a Nyitra elleni első mérkőzésemen

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, augusztus 23 - 19:19 | DAC hírek
Andrej Fábry vasárnap lép legelőször pályára ellenfélként a Nyitra ellen, ahol pályafutásából több mint tíz évet töltött el.
Fábry: Nyerni szeretnék a Nyitra elleni első mérkőzésemen

Ez a harmadik heted a DAC-ban. Hogy sikerült a beilleszkedés?
„Eddig kiválóan érzem magam. Az első hét talán nehezebb volt, hozzá kellett szoknom a kemény edzésekhez. Azonban bízom benne, hogy fokozatosan egyre jobb lesz a helyzet és százszázalékosan sikerül alkalmazkodnom az itteni dolgokhoz.”

Minden bizonnyal hozzád is eljutottak Hyballa vezetőedző a vasárnapi, Nagymihály elleni bajnoki összecsapás utáni szavai, melyek szerint érkezésed után erőnlétileg 30 percet voltál képes a pályán tölteni. Az edző arról is beszélt, hogy fokozatosan készítenek fel a nagyobb megterhelésre. Hogyan néznek ki az edzéseid? Végzel valami pluszmunkát?
„A közös gyakorlások során mindent elvégzek a csapattal, de ezek után egyéni feladatokat is csinálok Laurával, az erőnléti edzőnkkel. Remélhetőleg mihamarabb teljesen felkészült leszek.”

Vasárnap egykori kluboddal csapunk össze. Várod már a nyitrai találkozót?
„Mindenképpen. Először léphetek pályára az egykori egyesületem ellen, tehát biztosan egy különleges mérkőzés lesz ez a számomra. Remélem, győzünk.”

Mire kell odafigyelnünk azon kívül, hogy véletlenül ne a hazai öltözőbe lépj be?
„A nyitrai játékoskeret alaposan kicserélődött ahhoz képest, mikor ott futballoztam. Sok labdarúgó távozott, a helyükre pedig minőségi játékosok érkeztek, akikre oda kell figyelnünk. Biztosan szervezett védekezéssel lépnek ellenünk pályára, a gyors ellentámadásra nyíló lehetőségekre várva.”

Tartod valamelyik nyitrai labdarúgóval a kapcsolatot?
„Akikkel tartom, azok már nem ott futballoznak, de ha a városban összefutottam olyannal, aki most ott játszik, azzal beszélgettünk egy keveset. Egyelőre még nem oldottuk a hétvégi összecsapást, de lehet, hogy lesznek még valamilyen piszkálódások.”

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC, Andrej Fábry