Jelenlegi hely

Ezüsttel tértek haza Dunaszegről

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 10 - 20:53 | Sport
A Városi Sport Klub 2009-2010-ben született lányai, vagyis Brunczvik Tünde és Újhelyi Krisztína csoportjaiba tartozó kézisei három csapattal indultak a csütörtökön Dunaszegen megrendezett szivacskézi tornán.
Ezüsttel tértek haza Dunaszegről

Ahogy Brunczvik Tünde elárulta a 18 csapatból  "A" csapatunk  ezüstérmes lett, még értékesebb a második hely,  hiszen lányok csere nélkül játszották végig a napot, mert reggelre 3 kislány is megbetegedett. "A csapatunk tapasztaltabb volt, harmadikos játszanak benne, s már tavaly is részt vettek több versenyen,  B és C csapatunkat 2. évfolyamosok alkották, akik először vettek részt 3+1 kézilabda versenyen, mert tavaly még csak dobójátékot játszottak, de már most szépen teljesítettek, hiszen a 11. és 16. helyet szerezték meg.

Nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra, mnden egyes csemeténk nagyon élvezte a játékot. Ebben a korosztályban nem mindig az eredmény a legfontosabb, hanem, hogy a gyermek szeresse meg ezt a sportágat, minél többet legyen a pályán, versenyezzen, mert ilyen mérkőzésekből tanul. Azért is indultunk több csapattal, mert így az összes kislánynak tudtunk adni játéklehetőséget" - mondta el a csapatvezető.
Címkék: Kézilabda