Jelenlegi hely

Ezüstérmet hoztak az országos döntőről

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, május 17 - 18:05 | Sport
Az ország legjobb négy csapata között szerepelhetett a HC DAC Dunaszerdahely fiatalabb diák alakulata a Szlovák Kézilabda Szövetség által rendezett, 2006. július 1. után születettek tornáján. A döntőre május 15-án Trencsénben került sor, ahol a nagyon szépen fénylő ezüstérmet harcolták ki Brunczvik Tünde tanítványai.
Ezüstérmet hoztak az országos döntőről

Brunczvik Tünde nem örült annak, hogy a későbbi bajnok ellen kezdte csapata az országos négyesdöntőt. „A sorsolás így hozta, gratulálunk a Nagymihálynak a bajnoki címhez. Sajnos nagyon sok technikai hibával kezdtük az első mérkőzést, ami nem jellemző a lányokra, a kidolgozott helyzeteinket és a büntetőinkez sem értékesítettük, nagy „barátunk” volt a kapufa. A gyors kézilabdát játszó Nagymihály ellen ez kevés volt. Stomfa és Trencsén ellen azonban nagyon szépen játszottak a lányok és könnyedén megnyerték mindkét mérkőzést. Büszke vagyok lányokra, az országos második helyezés nagyszerű eredmény!” 

A csapat tagjai : Kapusok :Melicher Kinga, Érsek Hajnalka, Játékosok: Perleczky Fruzsina, Sztranyovszky Lara Zoe, Kśa Eszter, Horváth Anna, Szunyog Luca, Manczal Orsolya, Pónya Réka Zoé, Plutzer Veronika, Tászly Eszter, Tászly Zsófia, Földes Boglárka, Gányi Orsolya, Bozsek Brigitta, Csánó Evelin.
Edző : Brunczvik Tünde
Csapatvezető: Juhos Kata

Trencsén - Stompfa: 16-9
Nagymihály – HC DAC Dunaszerdahely:12-8 (8-5)
Stompfa - HC DAC Dunaszerdahely:11-22 (7-11)
Trencsén –Nagymihály: 10-11
Nagymihály-Stompfa: 14-14
Trencsén - HC DAC Dunaszerdahely: 8-14 (5-12)

Helyezés
1. Nagymihály 5 pont
2. HC DAC Dunaszerdahely 4 pont
3. Trencsén 2 pont
4. Stompfa 1 pont

Forrás: vskds

Címkék: női kézilabda