Back to top

Ezek a népszerű appok terhelik meg a legjobban a telefonodat

Publikálva: 2021, május 28 - 11:00
Kijött egy friss kutatás, ami azt vizsgálta, hogy a népszerűbb appok közül melyik mennyire erőforrásigényes. Egy rangsort is felállítottak az alapján, hogy mi mindenhez kérnek hozzáférést, illetve hogy mennyire merítik a telefonokat.
Ezek a népszerű appok terhelik meg a legjobban a telefonodat

Az alábbi listán az a 20 alkalmazás látható, amelyek a kutatás szerint a legjobban terhelik a telefonokat. Itt alapvetően három dolgot vettek figyelembe: hogy mi mindenhez kér hozzáférést az app (pl. helyadatok vagy kamera), hogy mennyire merítik a készülékeket, és hogy van-e sötét mód.

Kissé meglepő módon a Fitbit lett a leginkább „telefongyilkos” app, de előkelő helyen végzett a Skype, a Facebook, az Airbnb, az Instagram és a Tinder is.

Készült egyébként egy másik lista is, aminél a tárhelyhasználatot vették alapul. A kutatást végző cég szerint az alábbi 30 alkalmazás foglalja a legtöbb helyet a telefonokon.

A sorrend kicsit más, de itt is hasonló appok bukkannak fel. Elöl szerepel a Fitbit, a Facebook, a YouTube, az Airbnb, a Tiktok és a Linkedin is, csak hogy néhányat említsünk azok közül, amik nálunk is ismertebbek.

napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Címkék: android
Cookies