Back to top

Évzáró ülést tartottak a dunaszerdahelyi mozgáskorlátozottak

Publikálva: 2022, november 15 - 07:26
A Szlovákiai Mozgáskorlátozottak Szövetsége 47-es számú dunaszerdahelyi alapszervezetének évzáró ülésére került sor november 12-én helyi Nyugdíjasklub üléstermében.
Évzáró ülést tartottak a dunaszerdahelyi mozgáskorlátozottak

Elsőként Jakus Jenő az alapszervezet elnöke tartotta meg beszámolóját, amelyben felsorolta az éves tevékenysgüket. A számtalan rendezvény megszervezése mellett várta a tagság meglátásait és hozzászólásait is, hogy közös erővel tudják megalkotni a jövő évi programokat. Köszönetet mondott a város vezetésének az anyagi támogatás mellett a nyugdíjasklub termeinek és az irodája használatáért is. Mint elmondta

az új támogatási rendszernek köszönhetően több mindenre jut pénzük és nem kell a tagságnak nagyobb mértékben hozzájárulni az egyes programokhoz.

A Szlovákiai Mozgáskorlátozottak Szövetségének Dunaszerdahelyi Járási elnöke, Papp István is köszöntötte a tagságot, kiemelve a dunaszerdahelyi alapszervezet sikeres rendezvényeit, az elnökség munkájának eredményességét.

A jelenlevőket köszöntötte Karaffa Attila alpolgármester is, aki az év folyamán tanúja volt a sok színes programnak, elismerően nyilatkozott a szervezet munkásságáról és kiemelte a közösség erejének szerepét és biztatta a jelenlevőket, hogy meglátásaikat, észrevételeiket mindig tegyék meg a város vezetése, illetve a szervezet elnökségének irányába is, hiszen szívesen fogadnak minden építő ötletet és kritikát is.

A kerekesszékesek már az új bejáraton, könnyebben tudnak közlekedni, hiszen Czuczor Tibor magánvállalkozónak köszönhetően elkészült a bejárat akadálymentesítése is. A rendezvény baráti beszélgetéssel és kellemes zene kíséretében folytatódott.

(nns)

Ezt már olvasta?

Cookies