Back to top

Év Sportolója díj – felhívás javaslattételre

Publikálva: 2021, december 16 - 07:50
Dunaszerdahely Város Önkormányzatának a 2018. április 17-én elfogadott határozata alapján Dunaszerdahely Város felhívást tesz közzé a „Dunaszerdahely város Év Sportolója Díj 2021” címre vonatkozó javaslattétel benyújtására az alábbi kategóriákban.
Év Sportolója díj – felhívás javaslattételre

Kategóriák

  • egyéni – ifjúság 15 éves korig beleértve,
  • egyéni – ifjúság 15-20 éves korig beleértve,
  • egyéni – felnőtt,
  • csapat,
  • edző.

A jelöltek listájára való besorolás feltétele

Egyéni kategóriák

Az egyéni jelölt a 2021-es évben bejegyzett tagja a sporttevékenységgel foglalkozó szervezetnek. Az egyéni kategóriában feltétel az elért helyezés járási, kerületi, megyei, országos nemzetközi versenyeken a 3. helyezésig, részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon, az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2021-es évben.

Csapat kategória

A csapat abban az esetben értékelhető, ha sporttevékenységgel foglalkozó szervezetről van szó. A csapat kategóriában az elért helyezés járási, kerületi, megyei, országos, nemzetközi versenyeken a 3. helyezésig, részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon, az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2021-es évben.

Edző

Az edző kategóriában: az egyénnel vagy csapattal elért eredményei a 2021-es évben.

A sporttevékenységgel foglalkozó szervezet székhelye, tevékenységi helyszíne – Dunaszerdahely város és/vagy képviseli a várost.

Javaslattételek benyújtása

A jelölést benyújthatják:

  • sporttevékenységgel foglalkozó szervezetek;
  • Dunaszerdahely Város polgárai (Dunaszerdahely Város területén működő, sporttevékenységgel foglalkozó szervezet igazolásával, hogy a sportoló a szervezet tagja).

A jelölésre megadott egyéni kategóriában a sporttevékenységgel foglalkozó szervezet legfeljebb 2 jelöltet nevezhet.

A névtelen jelölés nem elfogadható.

A jelölést a hivatalos formanyomtatványon szükséges beadni, amely a „Zásady vyhlasovania ocenenia Športovec roka mesta Dunajská Streda“ („Dunaszerdahely Város az Év sportolója díjának átadásának alapelvei“) c. dokumentum mellékletét képezi.

A jelölést az indoklással együtt 2021. december 15-től 2022. január 15-ig az alábbi címre kell eljuttatni (postai feladás esetén a postai bélyegzőn szereplő dátum a mérvadó):  

Városi Hivatal

Közoktatási, szociális, sport és kulturális főosztály

Fő utca 50/16

929 01 Dunaszerdahely

Ezt már olvasta?

Címkék: Športovec roka
Cookies