Back to top

Érvénytelen városi hűségkártya = érvénytelen utazási kártya

Publikálva: 2016, március 2 - 10:25
Az érvénytelen városi hűségkártya egyben érvénytelen utazási kártyát is jelent 2016. március 14-től a dunaszerdahelyi autóbuszközlekedési vállalat járatain.

A dunaszerdahelyi Szlovák Autóbuszközlekedési Vállalat Rt. felhívja a városi tömegközlekedési járatokon utazók figyelmét, hogy a városi önkormányzattal egyeztetve leblkokkolja mindazon személyek utazási kártyáját, akik 2015-ben nem teljesítették a várossal szembeni kötelezettségeiket, vagyis nem jogosultak a városi hűségkártya nyújtotta kedvezményekre, értelemszerűen a tömegközlekedési menetdíj-kedvezményt is elveszítik.

A vállalat figyelmezteti az érintett személyeket és gyermekeiket, hogy 2016. március 14-i hatállyal a városi és helyközi autóbuszjáratokon a zárolt kártyák már nem fognak működni, így a tulajdonosaik kizárólag készpénzes fizetésű teljes menetjeggyel tudnak utazni. Hasonló helyzet áll fenn a külvárosi autóbuszjáratoknál is, ugyanis a közlekedési kártya ezeken a buszokon sem lesz használható.

A leblokkolt utazási kártya zárolásának feloldását a dunaszerdahelyi autóbuszállomás információs irodájában intézhetik 0,90 euró illeték ellenében. Az utazási kártya ugyan visszanyeri eredeti funkcióját, de a városi hűségkártya kedvezményeit már nem nyújtja a továbbiakban

Ezt már olvasta?

Cookies