Back to top

Erre figyeljen az autómosásnál! – KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Publikálva: 2022, május 12 - 17:55
Melyek a leggyakrabban előforduló, nem szándékosan okozott hibák, helyzetek, amelyekre érdemes odafigyelni az autó mosásánál?
Erre figyeljen az autómosásnál! – KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Néha természetesen előfordulnak technikai problémák is, de ezúttal azokat vesszük górcső alá, amelyeket az odafigyelés hiányából követünk el. Összegyűjtöttünk 6 pontot, amire érdemes odafigyelni: 

Mikor szorul meg az aprópénz a váltóban, vagy az irányító egységben? 

Mindez akkor fordul elő, amikor valaki túl gyorsan teszi be az aprópénzt a váltóba, vagy a boxokban lévő irányító egységekbe. A gyorsan, szorosan egymást követő aprópénzek nagyon sokszor megszorulnak a szűk járatban.

Ez szinte minden mosónál előforduló probléma. Ilyenkor hallani is lehet, hogy az aprópénz szinte a behelyezés pillanatában valahol fent megakad és nem gurul végig a rendszerben.

A probléma szinte teljesen kiküszöbölhető, ha lassabban, nagyobb odafigyeléssel helyezzük be az érméket! 

Mikor tömítődik el egy porszívó? 

Ezek a porszívók nem arra lettek tervezve, hogy mindenféle nagyobb dolgot, anyagot felporszívózzon vele az ember, ugyanis egy kb 7-8cm-es csövön fut át minden, ami a porszívó doboz belsejében még egy picit összeszűkül, így a nagyobb tárgyak megakadthatnak! Ha a porszívók óránként lennének ellenőrizve, hogy jól-e működnek, akkor is biztosan eldugulna, ugyanis már többször előfordult, hogy hívtak el van dugulva az egyik porszívó.

Mi odasiettünk a helyszínre, elkezdtük a hiba helyreállítását, addig megkértük az illetőt, hogy kezdje el a porszívozást a másik porszívónál, természetesen a mi költségünkre. Elkezdte a porszívózást, erre 1 percen belül felszívott egy nagyobb műanyagot és eldugult a másik porszívó is. Hogy ezt a problémát ne kövessék el, érdemes a porszívózás előtt átnézni az autót és minden nagyobb tárgyat a kukába dobni.

Hogyan működik a papírautomata? 

Sokan sajnos nem olvassák el az automata elülső oldalán a használati utasítást, ami pontosan leírja, hogy a papír automata 50 centért mindíg 2 nagyobb papírt ad ki, de ami fontos, hogy nem egyszerre! A folyamat a következő: az 50 cent behelyezése után meg kell nyomni a gombot, ekkor a rendszer kiadja az első papírt, ezt le kell tépni, majd utána újra meg kell nyomni a gombot és ezután adja ki a rendszer a második papírt!

Egy euróért 4 papírt, két euróért 8 papírt ad ki a gép, de ne felejtsük el, hogy minden egyes kiadott papír egy gombnyomást igényel! Ez a gép gyárilag így lett tervezve, ezáltal sajnos átprogramozásra nincs lehetőség. Ha a fő gomb kéken villog, akkor mindíg van következő papír, amit még a papír automata nem adott ki, ha viszont pirosan villog, akkor azt kérem jelezzék nekünk telefonon! Egy jó tanács: Mindig érdemes elolvasni annak a gépnek a használati útmutóját, amit éppen használ!

A pénzváltó nem bankautomata? 

Nem! Ez ki is van írva a gépre, de sokan nem veszik észre rajta, ezért most kiírjuk nagyobbal! Egyik autómosónál lévő pénzváltónál sincs bankautomata, pont ezért bankkártyáról pénzt kivenni nem lehet!

Bankkártyával kétféle fizetés lehetséges: az első a hűségkártya megvásárlása a második pedig a töltése! A hűségkártyát pár másodperc alatt fel lehet tölteni készpénzzel vagy akár bankkártyával is.   

A boxokban lévő jobb oldali kék műanyag kefetartó nem szemeteskuka? 

Nem! Sokaknak lehet annak tűnik még ennyi év után is, de nem az!

Figyeljunk hát erre oda, mert gondolom Önök sem szeretnének odamenni egy olyan mosóhoz, ahol a kefe kivételekor nem oda való szeméttel találkoznak.

Hívjanak bennünket!
Az utolsó és talán legfontosabb, hogy ha bármilyen problémát észlelnek, akkor hívjanak bennünket! A telefonszámunk szinte mindenhol ki van írva: a váltónál, a boxokban, a porszívóknál! Az esetek többségében 5, de legfeljebb 10 perc alatt ott tudunk lenni és orvosolunk bármilyen technikai, vagy egyéb problémát. Nagyon örülnénk annak, ha a felmerülő problémákat jeleznék nekünk, sajnos nagyon sokan inkább tovább állnak egy következő boxba, ha az előzőben problémát észlelnek. Elsődleges célunk, hogy mindenki elégedett legyen a szolgáltatásainkkal. 

JÁTÉK!

A cikk Facebookos megosztói között május 31-én 3 darab 55 euró értékű, az autómosóban használható kártyát fogunk kisorsolni!

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk
Cookies