Back to top

Először jön Dunaszerdahelyre az olasz Royal Nagycirkusz

Publikálva: 2016, április 19 - 16:28
Giordano Vernuccio cirkuszigazgató társulata április 28-án, csütörtökön kezdi meg dunaszerdahelyi vendégszereplését a Vásártéren.
Először jön Dunaszerdahelyre az olasz Royal Nagycirkusz

Az idei az olasz cirkusz első évada. Az olasz cirkuszművészek kétórás látványos előadásában láthatók idomított elefántok, tigrisek, tevék és egy kedves póniló.

A közönség elé lép a Togni család négy lovon, óriási szalagokon siklik a kupolában Simona, a levegő királynője. Bemutatkoznak a Veronai Cirkuszi Akadémia növendékei Emanuel Romero valamint Michael Togni és Dario Togni akrobaták. Az előadás utolsó számaként Michael a lábával dobálja a levegőbe Dáriót. A gyermekeket Edy Webber bohóc szórakoztatja majd. A legbátrabbak egy játékban is részt vehetnek vele.

A cirkusz tulajdonosai azt tervezik, hogy megalapítják a szlovák nemzeti cirkuszt, bár a direktor elmondása szerint, még nagyon az elején járnak az ügynek.

Az olasz Royal Nagycirkusz hat előadást tart Dunaszerdahelyen. Április 28-án, csütörtökön és 29-én, pénteken 17.00 órakor, április 30-án, szombaton 15.00 és 18.00 órakor, május 1-én, vasárnap 11.00 és 15.00 órakor tekinthetők meg színpompás produkcióik.

(bárány)
Fotó: Angyal Gábor – Szia Komárom

Ezt már olvasta?

Címkék: cirkusz