Back to top

Előkészületi mérkőzésen: DAC-Dunajská Lužná 1:0 (1:0)

Publikálva: 2016, február 21 - 18:15
Egy héttel a Fortuna Liga tavaszi rajtja előtt a DAC ma Hodosban tartott főpróbát, amelyen Sarr találatával 1:0 arányba győzte le II. ligás ellenfelét. Jövő vasárnap már élesben megy: február 28-án 14 órától az idei első bajnokin a Miavát fogadják.

Az év nyolcadik, és egyben utolsó felkészülési mérkőzése közel ötszáz nézőt vonzott. A sérült Straka és Kwin, valamint a beteg Simon nélkül léptek pályára.

A tavaszi ligarajt előtti fazonigazító főpróbán a II. liga nyugati csoportjának őszi hetedik helyezettjét, az OFK Dunajská Lužná (Dénesdtorcsmisérd) együttesét fogadták. A hodosi ŠK FC stadionjának nehéz talaján mezőnyfölénnyel kezdtek a DAC-osok, az első játékrész tizenhárom lövést (ebből kilencet kapura), egy kapufát, de csak egyetlen gólt eredményezett: a 19. percben Pačinda szabadrúgását Sarr fejelte a hálóba. Fordulás után jobban kiegyenlítődött a játék, a vendégcsapat is helyzetbe került, de végül elkönyveltük a felkészülés harmadik győzelmét.

Pontosan egy hét múlva, február 28-án 14 órától már bajnoki pontokért száll harcba a DAC - a Fortuna Liga első tavaszi fordulójában az őszi harmadik Miava látogat stadionunkba.

 

FC DAC 1904 - OFK Dunajská Lužná 1:0 (1:0)

Nemeshodos (Vydrany), 2016. február 21., 14.00 ó

Gólszerző: 19. Sarr

DAC: Tujvel - Brašeň, Michalík, Ljubicic, Davis (73. Zsivkovic) - Štepanovský (73. Stephens), Huk (83. Horváth), Sarr (73. Asanovic), Pačinda - Ľupták (53. Polievka), Szarka. Edző: Tomislav Maric.

 

STATISZTIKA:

Lövés - kapura 11:2, mellé 7:3

Szöglet - 8:6

Les - 2:4

(Nagy Krisztián, fcdac.sk)

Ezt már olvasta?

Cookies