Back to top

Élő online beszélgetés Németh Krisztiánnal

Publikálva: 2020, június 4 - 06:56
Június 4-én, csütörtökön 19 órától Németh Krisztián, a DAC és a magyar válogatott támadója lesz a klubunk hivatalos Facebook-oldalán zajló élő beszélgetés-sorozat újabb vendége.
Élő online beszélgetés Németh Krisztiánnal

A bajnokság újraindítása, az új vezetőedző, Némó „hazatérése” és számos más aktuális téma kínálja magát a klubunk hivatalos Facebook profilján folytatott élő beszélgetések sorozatának következő adása előtt. Ezúttal Németh Krisztiánt, a DAC és a magyar válogatott csatárát kérdezhetik a szurkolók. A csapat edzésprogramjához igazodva, az adás ezúttal csütörtökön, 2020. június 4-én 19:00 órakor kezdődik.

Amennyiben Te is kérdezni szeretnél, de még nem vagy tag, akkor regisztrálj a Facebookra, és nyomd meg a Tetszik gombot a DAC 1904 hivatalos oldalán.

Ha már a Facebook regisztrált tagja vagy, és csatlakoztál is a DAC-hoz, akkor nem kell mást tenned, mint beírni a kérdést FB profilunkon, a következő módon:

- FB-n hozzászólásként ennek a cikknek a posztja alá
- FB-n hozzászólásként az élő beszélgetés alá

Várjuk a kérdéseket!

Németh Krisztián nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a dac1904.sk-n kifejteni!

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies