Back to top

Elindult az oltási lottó

Publikálva: 2021, augusztus 2 - 08:36
A pénzügyminisztérium augusztus elsején indította el a bytzdravyjevyhra.sk oldalát, amelyen mindazok regisztrálhatnak, akik szeretnének részt venni a oltási lottójátékban, vagy a közvetítői bónuszra tartanak igényt. A tárca tájékoztatása szerint ezen a módon szeretnék motiválni mindazokat, akik még nem szánták rá magukat az oltásra és egyben jutalmazni azokat, akik felelősségteljes magatartást tanúsítanak.
Elindult az oltási lottó

Az oltási lottóba bekapcsolódhat minden 18. életévét betöltött beoltott személy, függetlenül attól, hogy mikor és melyik vakcinát kapta.

Akik egy vakcinaadagot kaptak, egyszer vesznek részt a sorsolásban. Aki mindkét adagot megkapta, automatikusan kétszeres eséllyel kapcsolódik be a nyereményjátékba“ – derül ki a pénzügyminisztérium tájékoztatásából.

A közvetítői bónusz pénzjutalom azok számára, akik a környezetükben másokat motiváltak arra, hogy oltassák be magukat. Ehhez a beoltott személy regisztrál a www.bytzdravyjevyhra.sk oldalon, majd ezután egy kódot kap, melyet átad annak, aki sikeresen meggyőzte őt az oltás fontosságáról. Ezt követően a közvetítő a megadott oldalon érvényesíti a kódot és megkapja a pénzjutalmat.

A pénzügyminisztérium a tervezett hétfői sajtótájékoztatón további információkkal szolgál a témával kapcsolatban.

NZS/Felvidék.ma/Webnoviny.sk

Ezt már olvasta?

Cookies