Back to top

Együtt az Egészségért a BE FIT DAY rendezvényen

Publikálva: 2016, december 14 - 07:39
A BE FIT DAY – egy nagyszabású Jótékonysági Sportnap amely a dunaszerdahelyi sportcsarnokban 2016.december 17-én, reggel 9 órai kezdettel kerül megrendezésre az Escalumen- Lifestyle Academy szervezésében.
Együtt az Egészségért a BE FIT DAY rendezvényen

Mai rohanó világunkban, elfelejtjük, hogy a testi és szellemi egyensúlyunk is ugyanolyan mértékben fontos . Mozgásra egyre kevesebb időt szentelnek úgy a felnőttek, mint a gyerekek. Ezért döntöttünk úgy, hogy a MOZGÁST, széleskörű választékban, megosztanánk Veletek, mint lehetőséget. Egésznapos sportbemutatókról és prezentációkról gondoskodnak dunaszerdahely certifikált sportoktatói, amelyekbe be lehet csatlakozni , emelett , többfajta mozgásforma kipróbálható a  gyerekek számára is.

Tarts velünk és támogass minket, és minden helyi sport egyesületet a BE FIT DAY  eseményen. Ez, egy JÓTÉKONYSÁGI SPORTNAP, amelynek fő célja, hogy összefogjunk egy KÖZÖS CÉLÉRT,  azokért a súlyosan beteg emberekért, akik már tudják, a legértékesebb dolog a világon az egészség. 

 Az esemény által befolyt összeget JÓTÉKONYSÁGI CÉLRA ajánljuk fel. Meglepetés és sztárvendégünk egyike, a világ, - és Európa bajnok boxoló - TOMI KID KOVÁCS, aki többek közt dedikált ajándékokkal kedveskedik rajongóinak.

Fogjunk össze és támogassuk az első  Dunaszerdahelyi BE FIT DAY –t, és segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. 

A belépő jegyek már megvásárolhatóak az ESCALUMEN – Lifestyle Academyben.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: fitness
Cookies