Back to top

Egyszülős fesztiválra hív a FEMIT

Publikálva: 2023, május 10 - 06:16
Legszebb dolog a világon gyermeket nevelni, de a gyermeknevelés az egyik legnagyobb feladat is egyben a szülők részéröl, különösen akkor, ha az egyik szülő ebben nem is vesz részt. Minden szülő, aki elveszítette párját, vagy csak úgy hozta a sorsa, sokkal nagyobb kihívás elé van állítva.
Egyszülős fesztiválra hív a FEMIT

„Jómagam is egyedül neveltem gyermekemet, tehát nem ismeretlen előttem a helyzet.”

Létrehoztunk egy társulást, a FEMIT-et (Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás) amely 17 éve próbál eljutni a családokhoz, az oktatási intézményekhez, a fiatalokhoz a megszervezett rendezvényeken keresztül. Sajnos sok a megoldatlan probléma, a fiatalok, a családok és a társadalom részéről. Igyekszünk felhívni a figyelmet a család fontosságára, az egészséges életmódra, és a szenvedélybetegségekre is, amelyek egyre súlyosabban érintik a családokat és a fiatalokat.

Most az egyszülős családok segítésével szeretnénk kibővíteni tevékenységünket.

Ennek érdekében 2023 május 27-én „Egyszülős fesztivált” szervezünk az olyan családok részére, amelyek úgy érzik, szeretnének bekapcsolódni egy jó közösségbe, ahol segítséget kaphatnak az éppen felmerülő kérdések megoldásához.

A fesztivál célja: megtalálni a családokat és felmérni szükségleteiket, hogy a továbbiakban társulásunk szakembereink bevonásával tudjon segíteni.

Mire gondoltunk?

  • Kapcsolatépítés
  • Jogi és adminisztratív jellegű segítségnyújtás
  • Szabadidős programok
  • Kirándulások szervezése
  • Valamint segíteni a mindennapi problémák megoldásában.

A fesztivál helyszíne: a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola

Időpontja: 2023. május 27., 10:00  óra

Előzetes bejelentkezés: Győri Margitnál, a gyorigita [at] gmail.com címen, vagy Farkas Gabriellánál a 0903 758 905 telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2023. május 20.

Várjuk a családok jelentkezését!

FEMIT

Ezt már olvasta?

Címkék: FEMIT
Cookies