Back to top

Egy kis HaddelHadd

Publikálva: 2016, február 15 - 19:31
Jövő héten pénteken, február 26-án este nyolctól a Symbol Caféban zenél a HaddelHadd zenekar, akiknek vendégei a Shadows Club lesz.

Van tehát minek örülniük a minőségi rockzene kedvelőinek. Antal Tamás, a 2002-ben alakult HaddelHadd tagja kérdésünkre elmondta, a fellépés a szokásos klubzenélésük egyik állomása, szeretnek zenélni, így aztán mindig szívesen lépnek a közönség elé, ahogy vendégeik is, akik Shadows számokat játszanak.

Tamást arról is megkérdeztük, milyennek látja a dunaszerdahelyi fellépési lehetőségeket, ami sok zenekar számára okoz nehézséget. „Kisebb bárok vannak, ahol a közönségnek játszhatunk, továbbá lehetőséget biztosít a Soul Hunter is, a legnagyobb probléma ezen a téren viszont az, hogy nagyobb volumenű koncertek számára nincs tér, ahol akár több száz ember is elférne. Azt tapasztalom, hogy sok helyi zenekar van és igyekeznek is, sokukat ismerjük, korábban vendégként is eljöttek velünk fellépni. Hiányzik viszont az angliai pubokhoz hasonló nagyobb tér, ahol több száz ember is együtt szórakozhat. Azt is meg kell említeni, a média jelenleg úgy dolgozik, hogy bizonyos énekeseket felkap, felépíti őket, kisajtol belőlük amennyit csak lehet, majd eldobja és kevés az olyan előadó, aki tartósan fent tud maradni a zenei életben.”

Játék:

Aki szeretné megnyerni a HaddelHadd zenekar …nézz magadba című albumát, annak nem kell mást tennie, mint megosztani ezt a cikket a Facebookon!

Sorsolás 2016. január 22-én, vagyis egy hét múlva!

Ezt már olvasta?

Címkék: koncert, HaddelHadd
Cookies