Back to top

Egy hónapra bezár a Kaufland

Publikálva: 2016, július 26 - 19:35
A Kaufland dunaszerdahelyi üzlete augusztusban átépítés miatt bezár. A nyilvánosság felé viszont kevés információ jut el ennek kapcsán.

Kedden még Facebookos oldalon közöltük, hogy a Kaufland már dunaszerdahelyi szórólapján is hirdeti, augusztusban bezár az üzlet az átalakítási munkálatok miatt. A munkálatok már eddig is folytak, ahogy azt a vásárlók is észrevették, kisebb bezárások a nem a lánchoz tartozó üzletekben emiatt már voltak. Ugyanakkor még júniusban, amikor az ideiglenes bezárás miatt először kerestük meg a vállalat sajtóosztályát azt kaptuk válaszul, hogy időben tájékoztatnak mindenkit a fejleményekről.

Michaela Janikovičová, a Kaufland PR és marketing osztályáról viszont ma is csupán ezt válaszolta kérdéseink kapcsán: "egyelőre folynak a munkálatok a dunaszerdahelyi üzlet modernizációján, amelyet tervezünk. Ennek megvalósításáról a nyilvánosságot időben fogjuk értesíteni. Mindenesetre, a vásárlók már most örülhetnek a megújuló Kauflandnak, teljes új belső elrendezéssel."

Sokat tehát nem tudtunk meg, a bezárásról is korábban az alkalmazottak köréből jöttek csak információk. A titkolózás viszont az üzletláncok közti nagy verseny közepette nem meglepő. Az elmúlt hónapokban egyébként a Lidl dunaszerdahelyi üzletében is felújítási munkálatok zajlottak, ugyanakkor a Kaufland egy hónapos leállása jóval nagyobb volumenű változásra enged következtetni.

Ezt már olvasta?

Címkék: Kaufland
Cookies