Jelenlegi hely

Egy este az éjszaka fényei bűvöletében

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 18 - 23:28 | Kultúra
Tilajčík Imi meg nem élt 64. születésnapját ünnepelték barátok, zenésztársak a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében.
Egy este az éjszaka fényei bűvöletében

Bertók Pityu zenéje kíséretében pörögtek az emlékezés képei, melyekről visszaköszönt a mindannyiunk által tisztelt, elismert és szeretett zenész életének egy-egy pillanata.

Hodossy Gyula búcsúzott Imitől, s hogy az emlékezés ne csupán szavakban merüljön ki, beszélt arról a tervről, mely szerint a művelődési központ előtt szeretnének felállítani egy padot Imi emlékére, melynek terveit Lipcsey György, Munkácsy-díjas szobrászművész már el is készítette.

A színültig megtelt színházterem közönsége több visszaemlékezést, videót, képösszeállítást láthatott, valamint Imi barátainak csodálatos koncertjét hallgathatta. Felléptek: Bertók Pityu és Bertók Tóth Kati, Mezei Diana, a Haddelhadd, Špaček Gyuri, Menyhárt Dodi, Fehér Kornél, Szigeti Dezső (Egér), Molnár Márta, a Csavargók, Heinrich Maťo (Heňo), Vontszemű István (Tosi).

Az emlékkoncertet mi mással zárhatta volna a jeles társaság, mint Az éjszaka fényeivel, melyet Laterník László, a Flash zenekar frontembere adott elő.

Csodálatos este volt, zenével telt meg a színpad, szeretettel a szívek.

Mindenki szívében ott élsz, Imi, ragyogjanak rád Az éjszaka fényei.

Képgalériánkat ITT tekinthetik meg.

Címkék: Tilajčík Imi