Back to top

Egy állati jó családi musical érkezik Dunaszerdahelyre

Publikálva: 2022, október 15 - 08:24
Dinamikus dalokkal, különleges díszletekkel és fantasztikus látványvilággal érkezik a Vadak Ura című nagyszabású musical október 15-én, 18 órakor városunkba, a városi sportcsarnokba. Az egész estés musicalt aznap ingyenesen tudják majd élvezni a dunaszerdahelyiek.
Egy állati jó családi musical érkezik Dunaszerdahelyre

»A Tesla alkotóinak új, egész estés musicalje, követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve), látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90 nm LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal – ki, ki a maga képességével – küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített LED-fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül!

Az alkotóstáb (író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor) ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték.

Reméljük, hogy a Covid hosszú bezártsága után, kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.«

tbgprod.hu/dunaszerdahelyi

Ezt már olvasta?

Cookies