Back to top

Edzői értékelés a Zsolna-DAC (0:2) mérkőzés után

Publikálva: 2021, október 18 - 13:44
„Zsolnán sosem egyszerű győzni, de megérdemelten nyertünk, s ennek nagyon örülünk.” A tegnapi Zsolna-DAC (0:2) bajnoki találkozót Németh Antal és Peter Černák vezetőedzők értékelik.

Németh Antal (DAC): „Nagyon boldoggá tesz bennünket a győzelem, hiszen Zsolnán sosem egyszerű nyerni. Nagyon jól kezdtük a meccset, mindjárt az első percben, az első támadásunkból megszereztük a vezetést. A második találatunkat a játékvezető nem adta meg, de még ezt követően is sok lehetőségünk akadt a gólszerzésre. A hazaiak a második félidőben nyomás alá helyeztek bennünket, de a védelmünk jól helytállt. Kontrákból újabb gólokat is szerezhettünk volna, egyet még sikerült is. Megérdemelten nyertünk, s ennek nagyon örülünk. Nehéz helyzetben voltunk az elmúlt két hétben, hiszen sok játékosunk válogatott meccsen szerepelt. Ez számunkra nem egyszerű, ugyanakkor nagyon büszkék vagyunk rájuk.”

Peter Černák (Zsolna): „Horrorként éltük meg a mérkőzés elejét. A vendégek első kapura tartó lövése gólt eredményezett. A folytatásban idegessé vált a játékunk, mégis megvolt az esélyünk a gólszerzésre. A végén azonban mindig baj volt a befejezésekkel, hiányzott a szerencse. A szünetben megnyugtattuk a fiúkat, a második félidő már jobb volt a részünkről. Nagy mezőnyfölényben játszottunk egy olyan csapat ellen, mint a DAC, mégis hiányzott a pontosság a végső befejezéseknél. Tovább kell dolgoznunk, hogy eredményesebbek legyünk. A második gól után is szerettünk volna még kezdeni valamit az eredménnyel, de nem jártunk sikerrel.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?