Back to top

Edzői értékelés: DAC A-DAC B (2:1)

Publikálva: 2016, január 24 - 10:06
Tomislav Maric és Borbély Balázs, a két csapat vezetőedzője értékelte a tegnapi DAC A-DAC B (2:1) előkészületi mérkőzést.

Tomislav Maric, DAC A: „Egy jó mérkőzést láthattunk, a fáradtság ellenére mindenki mindent beleadott. Fontos volt számomra, hogy láthattam az első és a második csapat játékosait is. Kicsit megkevertük a csapatokat, de elégedett vagyok. A legfontosabb dolog, hogy senki sem sérült meg. Én és az edzői stábom többi tagja is több fontos felismerést tett. Most - a téli alapozás során először - egy háromnapos szünet következik, ami alatt a játékosok regenerálódhatnak az eddigi nehéz tizenhat nap után. A pihenőt a felkészülés második szakasza követi majd.”

Borbély Balázs, DAC B: „Találkozhattunk egy elsőligás csapattal, ami mindig egy különleges alkalom. A kezdés előtt nem igazán tudtam, milyen elvárásaim lehetnek, mert a szerdai győri találkozó nagyon rosszul sikerült a számunkra, négy góllal kikaptunk. Pont ezért egy kicsit tartottam is az A-csapat elleni meccstől, de szerencsére egész másképp játszottunk. Kár a két bekapott gólért. Főleg az első félidőben voltak helyzeteink, és ha azokat sikerült volna kihasználni, akkor elkerülhettük volna a vereséget. De elégedett vagyok, hiszen a játékosok hozzáállása sokkal jobb volt, mint Győrben. Sajnos volt néhány sérülés által kikényszerített csere. Így sem vagyunk sokan, és ezek a sérülések is rányomták a bélyegüket arra, hogy a második félidő végén visszaesett a teljesítményünk.”  

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies