Jelenlegi hely

Dušan Lalatović a DAC játékosa

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, január 21 - 14:32 | DAC hírek
A kétméteres szerb védő másfél éves szerződést írt alá.
Dušan Lalatović a DAC játékosa

A DAC klubvezetése sikeresen lezárta a 21 esztendős szerb középső védő, Dušan Lalatović átigazolását, aki legutóbb az FK Radnički Zrenjanin együttesében szerepelt. Az Újvidékről (Novi Sad) származó (szül. 1998.11.29.) védő kilencévesen kezdte a pályafutását a helyi Vojvodinában. A nevelőklubján kívül Szerbiában a Buducnost Glozan, a Radnički Nis, a Dinamo Vranje és legutóbb a Zrenjanin gárdáinál futballozott, mindeközben az idegenlégiós életet is kipróbálhatta a bolgár Slavia Szófiánál.

„Egy nagy klubba érkezem, amelynek szenvedélyes szurkolói vannak. Számomra ez egy hatalmas esély és fantasztikus lehetőség, nagyon boldog vagyok” – mondta a kétméteres hátvéd.

Lalatović 2021 nyaráig szóló, tehát másféléves szerződést kötött klubunkkal.

„Dušan az előző napok folyamán nagyon jó benyomást tett az edzői stábra, ezért mi a szerződtetése mellett döntöttünk. Kiváló testi adottságokkal rendelkezik, technikás, ballábas labdarúgó, aki jól olvassa a játékot. A szerb mellett magyar útlevéllel is rendelkezik, ami az Európai Unión kívüli futballisták korlátozott száma miatt fontos. Sok sikert kívánunk neki a sárga-kék családban” – állapította meg a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

dac1904.sk