Jelenlegi hely

Ďurica edzőként folytatja

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, július 27 - 13:36 | Sport
A 2005/2006-os idényben játékosként volt a Pozsonyligetfalu alapembere, majd a szlovák válogatottban is meghatározó játékossá vált a dunaszerdahelyi Ján Ďurica, aki befejezte játékos pályafutását és edzőként tér vissza a pozsonyi klubhoz - számolt be a sportolunk.sk.
Ďurica edzőként folytatja

„Valami új vár rám. Nem volt könnyű, pontot tennem a futball karrierem végére és játékosból edzővé válni. Számomra ez egy kisebb vizsga, meglátjuk, hogy a jövőben is ezen a pályán fogom-e folytatni. A Pozsonyligetfaluban lehetőséget kaptam, amiért hálás vagyok a klubnak. Lehetőséget kaptam megismerni az edzői munkát, remek edzői stáb van itt. Jól érzem magam, úgy gondolom, van még mit átadnom, örömmel osztom meg tapasztalatomat, de én is tanulni fogok.“ – nyilatkozta Ján Ďurica a pozsonyi klub honlapjának.

Ján Ďurica Dunaszerdahelyen született, a DAC csapatában nevelkedett, majd a Pozsonyligetfaluhoz igazolt, ahol a Bajnokok Ligája csoportkörében is pályára lépett. Később az orosz Szaturn Moszkva, a Lokomotiv, a Hannover, a török Trabzonspor és a cseh Dukla csapatainál is szerepelt. A szlovák válogatottban 91 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt ért el.

Forrás: sportolunk.sk

Címkék: Ján Ďurica