Jelenlegi hely

A dunaszerdahelyiek a cseh fővárosban is remekeltek

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 7 - 14:16 | Sport
Az elmúlt héten kezdődő Prague Handball Cup-on, Európa legnagyobb fedettpályás utánpótlás tornáján, 25 ország 627 csapat versenyzett - U10, U12, U14 és U18 korosztályokban.
A dunaszerdahelyiek a cseh fővárosban is remekeltek

A dunaszerdahelyi városi sport klub 3 korosztályban vett részt: U10, U12 (2 csapat) és U14. Az alapszakaszban 3 csapatunk is csoportlesőként jutott tovább a felsőágra.

A dunaszerdahelyiek eredményei korosztályonként:

WE – U10  - MŠK-VSK - 2.helyezést érte el,  21 csapat és 5 ország versenyzett,  a lányok nagyszerűen teljesítettek egész tornán, ha nem sérül meg a csapat egyik meghatározó játékosa, akkor elsők is lehettek volna, hisz a csoportban már játszottak Plzeň csapatával, akkor sikerült legyőzni őket.  

Edző: Mészáros Ildikó, csapatvezető Gazdík Judit.

WD korosztályban 59 csapat versenyzett 13 országból, ebben a korosztáyban 2 csapatot indított  a klub.

WD – U12 MŠK I -  VSK I. csapat   2 éve akkor még U10 krosztályban már részt vett ezen a tornán  akkor aranyérmes lett a csapat. Ebben az évben 4. helyzést érte el a csapat , érem sajnos nem jutott, de egy szép kupával jutalmazták a csapatot a szervezők  (11 mérkőzést játszottak  a lányok 3,5 nap alatt, még városnézés sem fért bele a programba.)

Edző: Brunczvik Tünde, csapatvezető: Újhelyi Kristína.

WD – U12 MŠK II - VSKII. csapat középmezőnyben 28-35 között végeztek, szép eredmény, hisz a csapat többsége fiatalabb volt és két sérülttel utaztak a versenyre.

Edző: Szerencsés Márk, csapatvezető: Bohuniczky Martin.

WC – U14 - 102 csapat 16 országból versenyzett, MŠK- VSK  7 mérkőzést játszott a csapat, 18-34 között végeztek, egy nyert és vesztett meccsel. Sajnos nem sikerült továbbjutni a középdöntős csoportbóll. Edző: Németh Jolán.

Címkék: Kézilabda