Back to top

A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola kínálata

Publikálva: 2020, október 13 - 11:36
A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola a 2021/2022-es tanévre szeretettel várja az alapiskolát végző diákok jelentkezését több szakra és szakmára.
A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola kínálata

Azok számára, akik a hároméves szakmunkáslevéllel végződő szakmák iránt érdeklődnek, az iskola a régi hagyománnyal rendelkező autószerelő, villanyszerelő és fodrász szakokat hirdette meg.

Azok a kilencedikes tanulók pedig, akik négyéves érettségivel végződő szakot keresnek, az alábbiak közül választhatnak:

  • információs és hálózati technológiák
  • műszaki és informatikai szolgáltatások az elektrotechnikában
  • műszaki és informatikai szolgáltatások a gépészetben
  • kozmetikus és sminkes
  • kereskedelmi és információs szolgáltatások- nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok

Iskolánk több mint 60 éve oktat, nevel a szakma és szak iránti szeretetre, közösségi életre és természetesen a magyarságtudatot is ápolja.

Tanáraink felkészültsége és iskolánk informatikai és technikai felszereltsége (legmodernebb számítógépek, interaktív táblák, szoftverek, CNC gép, 3D nyomtató, modern fodrász és kozmetikai szalon, mérő műszerek stb.) is garancia arra, hogy diákjaink a jövőben céltudatos és művelt felnőtté váljanak, illetve a munkaerőpiacon is sikeresen megállják a helyüket.

Szeretettel várjuk közösségünkbe az alapiskolák végzős tanulóit! Az érdeklődők elérhetnek bennünket honlapunkon, valamint az iskola Facebook és Instagram oldalán.

(kl)

Ezt már olvasta?