Jelenlegi hely

Duna nap szombaton Bősön

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, június 18 - 12:53 | Színes
Június 22-én, szombaton 9:30-kor ismét megrendezésre kerül a hagyományos Duna Nap (Danube Day) a Bősi Vízerőmű területén.
Duna nap szombaton Bősön

AVízberuházási Vállalat (Vodohospodárska Výstavba) és a Szlovák Vízgazdálkodási Vállalat (Slovenský vodohospodársky podnik) minden érdeklődőt meghív a nagyszabású kulturális eseményre! A program során fellép Karmen Pál-Baláž énekes, de ugyanúgy megtekinthető lesz több színházi előadás is. A nap folyamán részt vehet sétahajózáson vagy akár ismertető körúton a vízerőmű épületében. A nap folyamán mentési akciók is bemutatásra kerülnek.

A szervezők habművészettel, arcfestéssel, ugrálóvárral, szórakoztató fotózással, íjászattal és értékes nyereményekkel várják az érdeklődőket. A cukorvatta és pattogatott kukorica minden gyermek számára ingyenes. A Duna Nap 2019 első ezer látogatója számára még apró figyelmességgel is készülnek.

A belépés ingyenes. Minden időjárási körülménytől függetlenül megrendezésre kerül a Bősi Vízerőmű területén. A rendezvényt Sólymos László miniszterelnök-helyettes és környezetvédelmi miniszter védnöksége alatt kerül megrendezésre. 

Címkék: Danube Day