Back to top

Döntetlenezett a fakó

Publikálva: 2018, május 8 - 06:43
Az ígéretes első félidőt követően két góllal vezetett a DAC B, fordulás után azonban Jánošík és társai pontokat raboltak tartalékcsapatunktól. A két ponton kívül az U19 legjobb góllövőjét, Martin Rymarenkot is elvesztettük, aki súlyos térdsérülést szenvedett.

DAC B/Nyékvárkony - FC Baník Prievidza 2:2 (2:0)

2018.05.06., vasárnap, 16:30

Góllövők: 2. Iván, 38. Liashenko - 54. Šlabjar, 82. Jánošík

Játékvezető: Fehér - 150 néző

DAC B/Nyékvárkony: Somogyi - Janček, Chabreček, Varga G., Naeem - Tešlár - Liashenko (76. Fronc), Viola, Iván, Rymarenko - Szelle (67. Taritaš). Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Remekül alakult számunkra a mérkőzés, ideális volt a forgatókönyv. Gyorsan megszereztük a vezetést, és az első félidőben a játékosok felelősségteljesen álltak a mérkőzéshez, jól futballoztak. A fordulás után azonban homlokegyenest más történt a pályán, mint amit szerettünk volna. Jobb volt az ellenfél, mi pedig ráfizettünk a súlyos egyéni hibákra és a fegyelmezetlenségünkre, amely főleg a védekező fázisban sújtott minket. Ezzel úsztak el a győzelmi esélyeink.”

A héten is két fordulót rendeznek. A DAC B már holnap a Nemsó (Nemšová) otthonában lép pályára, majd vasárnap 16:30-kor a listavezető Máriatölgyes (Dubnica) látogat Nyékvárkonyba.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies