Jelenlegi hely

Döntetlen a fakók csatáján

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 23 - 14:46 | DAC hírek
A tabellán szomszédos két juniorcsapat összecsapása hazai fölényt hozott, ám Čmelík gólja végül csak egy döntetlenre volt elég.
Döntetlen a fakók csatáján

DAC B/Nyékvárkony - FC Nitra B 1:1 (1:0)

2018.04.21., szombat, 16:00

Góllövő: 15. Čmelík - 86. Zelenka

Játékvezető: Santa - 200 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Viola, Kontár, Tornyai, Janček - Tešlár, Trajkovski - Čmelík, Liashenko (81. Fronc), Iván (72. Szelle) - Mervó. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „A vendégcsapat az egész mérkőzés során besűrítette a teret a saját térfelén, mélyen és jól védekeztek, ezért nehezen jutottunk el a befejezésekig. Ennek ellenére sikerült az első félidőben egy szép támadást követően megszereznünk a vezetést. A második játékrészben uraltuk a pályán történteket, ellenfelünk néhány alkalommal gyors ellentámadásból veszélyeztetett, de nem engedtük őket komolyabb lehetőségekhez. Sajnos négy perccel a lefújás előtt egy felívelt labda után kiegyenlített az ellenfél, bár ehhez jelentősen hozzájárult játékosaink egymást meg nem értése is. Még ezt követően is megnyerhettük volna az összecsapást, ám Kontár közeli lövését remek reflexmozdulattal kiütötte a nyitrai kapus. A mérkőzés menetét tekintve két pontot vesztettünk.“

Vasárnap ismét hazai pályán játszik a DAC B, ezúttal a bajnoki táblázat utolsó előtti helyezettje, az FK Spartak Bánovce nad Bebravou érkezik Nyékvárkonyba.

Forrás: fcdac.sk