Back to top

Dominik Veselovský 2024 nyaráig szerződést hosszabbított

Publikálva: 2021, december 16 - 17:52
Klubunk vezetősége megegyezett a tehetséges középpályással az eredeti szerződésének további két évvel való meghosszabbításáról.
Dominik Veselovský 2024 nyaráig szerződést hosszabbított

A tizenkilenc éves Dominik Veselovský (szül. 2002. július 19-én) ifjúsági válogatottként 2018 nyarán a Rózsahegytől érkezett Dunaszerdahelyre. 2019 júliusában aláírta pályafutása első professzionális kontraktusát, amely három évre szólt, és eredetileg 2022. június 30-ig volt érvényes. Ezt követően meg is kapta a lehetőséget az élvonalban. 2019 őszén öt alkalommal lépett pályára Fortuna Ligában (bemutatkozása napján 17 éves és 2 napos volt, amivel a DAC minden idők legfiatalabb élvonalbeli játékosa), és az Európa-liga keretén belül abszolvált, Atromitosz Athén elleni párharc mindkét felvonásán is szerepet kapott.

További rajtokat csak idén ősszel sikerült gyűjtenie, a jelenlegi bajnoki idényben eddig hat áll a neve mellett. Az első három, Joao Janeiro irányítása alatt abszolvált összecsapás mindegyikén a kezdőcsapatban kapott helyet. Klubunk vezetősége néhány napja megegyezett a tehetséges középpályás szerződésének további két évvel való meghosszabbításáról, amely így 2024. június 30-ig szól.

„Nagyon boldog vagyok és bízom benne, hogy hasonló szellemben folytatom az itteni szerepvállalásom, mint eddig az új vezetőedző irányítása alatt, aki folyamatos játéklehetőséget biztosít számomra. Elsődleges célom, hogy csapatként minél magasabban álljunk a táblázaton, és hogy az európai kupasorozatokban is sikeresen szerepeljünk. Köszönöm szüleimnek, mindegyik edzőmnek, akik alatt eddig a DAC-ban szerepelhettem, és a csapattársaimnak is” – mondta az új szerződése aláírását követően Dominik Veselovský, aki egyébként a cseh Plzeň városában született.

„Veslo immár több szezon óta velünk van és boldogok vagyunk, hogy ismét láthatjuk pályára lépni a felnőtt csapat színeiben. Hiszünk a Janeiro vezetőedző irányítása alatti további fejlődésében, aki bízik benne. Gratulálunk az új szerződéséhez” – tette hozzá a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.  

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies