Back to top

Dominik Kružliak távozik a DAC-ból. Köszönjük, Kruži!

Publikálva: 2023, június 8 - 15:55
Négy év után közös megegyezéssel elválnak a DAC és Dominik Kružliak útjai.
Dominik Kružliak távozik a DAC-ból. Köszönjük, Kruži!

Dominik Kružliak négy esztendő elteltével távozik a DAC-tól. A 26 éves védő szerződése június utolsó napján lejár, és közös megegyezéssel elhagyja a klubot.

A Rózsahegy neveltje 2019 nyarán érkezett hozzánk, és csapatunk egyik kulcsemberévé vált. A DAC színeiben 105 bajnoki találkozón lépett pályára, amivel a klub ide vonatkozó rangsorának a 19. helyén áll. Ezeken 7 gólt lőtt. Klubunk történelmének első labdarúgójaként több mint ezer percet játszott le az európai kupasorozatokban, ahol 14 mérkőzésen kapott szerepet. A Slovnaft Cup-ban 9/2 a mérlege. Hosszú ideig a csapatkapitányi karszalagot is viselte.

Kruži! Köszönjük a rengeteg szép közös emléket és sok sikert kívánunk a pályafutásod további részére!

„Dominik komoly élvonalbeli tapasztalatokkal érkezett hozzánk. Az évek során csapatunk stabil tagjává vált és a csapatkapitány-helyettesi poszt is az övé volt. Az elmúlt hónapokban több beszélgetés is lezajlott a játékos és a menedzsmentje, az edzői stábunk és a sportszakosztályunk között. A tárgyalásoknak az lett a vége, hogy a két fél nem hosszabbít szerződést és elválnak útjaink. Úgy fogunk emlékezni Kružira, mint egy remek munkamorállal rendelkező futballistára és hálásak vagyunk mindenért, amit a klubunkért tett. A pályafutása további részére minden jót kívánunk neki” – üzente búcsúzóul a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies