Back to top

Dominik Kružliak: A szurkolókkal sokkal szebb lett volna

Publikálva: 2021, március 1 - 07:09
„Végre sikerült egy szöglet után betalálnom. Boldog vagyok, amiért segíthettem a csapatnak.” Dominik Kružliak második bajnoki gólját lőtte színeinkben, az elsőt hazai pályán.
Dominik Kružliak: A szurkolókkal sokkal szebb lett volna

„Fontos győzelmet arattunk két döntetlent követően. Szerettük volna otthon tartani a három pontot, ami végül sikerült is. Ezúttal talán nem játszottunk olyan jól, az ellenfél mélyen és egységesen védekezett. Nehezen sikerült helyzeteket kialakítanunk, és még ha volt is néhány, nem használtuk ki azokat. A lényeg viszont, hogy begyűjtöttük a fontos pontokat, és már a következő összecsapásra összpontosítunk. A tegnapi siker pszichikailag minden bizonnyal segít a Slovan elleni rangadó előtt. Több pontot akartunk gyűjteni a tavasz elején, de az a fontos, hogy újra visszatértünk a győztes útra” – nyilatkozta a tegnapi DAC-Nagymihály (2:1) bajnoki mérkőzés után Dominik Kružliak, az első találatunk szerzője. Ez volt a második bajnoki gólja sárga-kékben, az elsőt 2019 őszén a Pohronie otthonában lőtte.

„Végre sikerült egy szöglet után betalálnom. Boldog vagyok, amiért segíthettem a csapatnak. A gólomnál egy kis szerencsém is volt, hiszen a lövésembe még beleért az ellenfél egyik játékosa, és ez becsapta a vendégek kapusát. Viszont az hozzátartozik a focihoz. Ami a bajnoki címért való versenyfutást illeti, elsősorban alaposan fel kell készülnünk a Slovanra és bízom benne, hogy sikerül jó eredménnyel távoznunk Pozsonyból. Minden meccsen sok olyan támadásunk van, amelyekből csak a pontos utolsó passz vagy valamilyen meglepő húzás hiányzik. Remélhetőleg a Slovan otthonában ezeket sikeresebben végre tudjuk majd hajtani” – tekint a jövő szombati rangadó felé a DAC 24 éves védőjátékosa.

Sajnos a két éllovas rangadóját is üres lelátók előtt rendezik majd. „A szurkolók nagyon hiányoznak a lelátókról. Így volt ez tegnap is, sajnos nem tudtuk közösen megünnepelni az első gólom a MOL Arénában. Velük biztosan sokkal szebb lett volna. Olyan közönség előtt játszani, amilyen itt szokott lenni, nagy lelki erőt ad nekünk, de a világon szinte mindenhol zárva vannak a stadionok, így el kell ezt fogadnunk. Annak is örülnünk kell, hogy egyáltalán zajlik a bajnokság.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies