Back to top

Dominik Kružliak: Remélhetőleg már kimerítettük a vereségkvótát

Publikálva: 2020, december 8 - 07:05
Az Aranyosmarót elleni mérkőzést a DAC középhátvédje értékelte, aki a sárga lapok miatti egymeccses eltiltását követően tért vissza a kezdőcsapatba.
Dominik Kružliak: Remélhetőleg már kimerítettük a vereségkvótát

„A 20. percben 0:2-es hátrányban lenni – ez minden játékos önbizalmát megingatja. Kár a könnyelmű labdavesztések után kapott olcsó gólokért… Egy rossz passz után az ellenfél rögtön a kapusunkkal nézett szembe. Ez volt a vereség kulcsa. Az Aranyosmarót teljesen más stílusban futballozik, mint a Szered. Rögtön a kezdő sípszótól igyekeztek letámadni bennünket, ezért inkább felívelgettük a labdákat. Igaz, hogy a megszerzett lepattanókból sikerült néhány helyzetet kialakítanunk, de a hátulról történő folyamatos támadásépítésen alapuló saját stílusunkat nem tudtuk alkalmazni. Az ellenfél gyors futballistákkal rendelkezik, akik jól támadtak le bennünket. A gyors ellentámadásokra vártak, amelyeket aztán sikeresen be is fejeztek. Szomorúak vagyunk emiatt. Bízom azonban benne, hogy már kimerítettük a vereségkvótát. A fennmaradó két őszi összecsapást meg akarjuk nyerni. Hosszú még a szezon és továbbra is hiszem, hogy képesek leszünk üldözni a Slovant” – nyilatkozta a Fortuna Liga 16. fordulójának tegnapi DAC-Aranyosmarót (1:3) találkozóját követően Dominik Kružliak.

Az idény első hazai vereségét szombaton Rózsahegyen feledtetheti az együttes. Annak a gárdának az otthonába látogatunk tehát, amely a 24 éves középső védőt kinevelte az élvonalbeli labdarúgás számára. „Mindegyik meccs más, meglátjuk, mi vár ránk Rózsahegyen. Igaz, hogy általában nehéz dolgunk van ott, de bízom benne, hogy a tegnapi pofon segíteni fog. Jól kell edzenünk a hét folyamán, alaposan felkészülni az ellenfélből és a sikerbe vetett hittel pályára lépni” – mondta Kružliak.

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies