Back to top

Dominik Kružliak: Jó meccs, jó irammal

Publikálva: 2023, február 2 - 06:41
„A gólomnál Ramadan adott be pontosan, sikerült jól leválni a védőkről. Örülök, hogy góllal segíthettem a csapatot.” Dominik Kružliak értékelte a Celje elleni tegnapi összecsapást, amely során a nyitótalálattal járult hozzá csapatunk sikeréhez.
Dominik Kružliak: Jó meccs, jó irammal

„Úgy gondolom, jó meccset játszottunk, jó irammal. Főleg az első félidőben futballoztunk megfelelően, gyors gólt szereztünk, ami segített nekünk. Jól kombináltunk, még ha voltak is labdavesztéseink, amelyek után az ellenfélnek lehetősége nyílt gyors ellentámadásokat vezetni. A második játékrészben könnyelmű labdavesztésekkel átadtuk az irányítást az ellenfélnek, többet kellett védekeznünk. A Celje is kidolgozott néhány helyzetet, de végül egy gyors ellentámadást követően másodszor is betaláltunk és lezártuk a meccset. Jó találkozót abszolváltunk egy minőségi ellenféllel szemben, egy jobb talajú pályán. Értékes győzelmet arattunk. Pénteken jön a téli időszak utolsó mérkőzése, amelyet szeretnénk felhasználni a bajnokságra való felkészülésre. Remélhetőleg sikerrel járunk” – értékelte a szlovén Celje elleni keddi felkészülési találkozót Dominik Kružliak, aki a 2:0-s győzelmünk alkalmával már a 3. percben vezetést szerzett a csapatnak.

„Sokat gyakoroljuk a rögzített játékhelyzeteket, amelyeket kedvelek. A gólomnál Ramadan adott be pontosan, sikerült jól leválni a védőkről. Örülök, hogy góllal segíthettem a csapatot. Szerintem a Celje minőségibb együttes, mint a Lvov, de az ukránok elleni összecsapást alaposan befolyásolta a pálya talaja. Ők célratörőbben, keményebben futballoztak, míg a Celje igyekezett a földön játszani, jól kombináltak, ügyes labdarúgóik vannak. Jól érzem magam az edzőtáborban, szép időnk van. Guľa vezetőedző alatt első alkalommal töltünk hosszabb időt együtt, kiváló a közösség. Az összpontosítás arra is szolgál, hogy megerősítse a közöttünk levő kapcsolatokat. Jó a hotel, az ételek finomak, az ellenfelek pedig minőségesek. Elégedettek lehetünk” – tette hozzá a DAC 26 éves középhátvédje.

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies