Back to top

Dominik Kružliak: Az összes csapatrész jól működött

Publikálva: 2021, április 18 - 14:06
A beugró csapatkapitány Dominik Kružliak által irányított védelem tegnap a nyolcadik kapott gól nélküli mérkőzését abszolválta, hozzájárulva a gárda szezonbeli 15. győzelméhez.
Dominik Kružliak: Az összes csapatrész jól működött

„Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk, ami segített, majd egy újabb szép találattal 2:0-ra növeltük az előnyünket. Természetesen kétgólos előnyben jobb futballozni. A mérkőzés végi rögzített játékhelyzetet követő lehetőségen kívül nem engedtük komolyabb helyzetbe kerülni a Trencsént. Talán többet volt náluk a labda, azonban jól zártuk le a területeket, egységesen védekeztünk és gyors ellentámadásokat vezettünk, amelyekből további gólokat szerezhettünk volna. Örülök, hogy a Besztercebánya ellen elszenvedett vereség után megérdemelten tértünk vissza a győztes útra” – összegezte a tegnapi DAC-Trencsén (2:0) összecsapást Dominik Kružliak, aki a jubileumi 50. élvonalbeli találkozóját abszolválta sárga-kékben. Összességében a Fortuna Ligában 184 alkalommal lépett pályára, 11 gól szerepel a neve mellett.

Kalmár Zsolt sérülése miatt Domino a csapatkapitányi karszalagot is viseli, és neki (is) kellett lábra állítania a csapatot a szerdai váratlan kupabúcsút követően. „A másodosztályú ellenféllel szemben való kiesés után megbeszéltük a dolgokat az öltözőben. Nehéz helyzetben voltunk mentális szempontból, de igyekeztünk a tegnapi mérkőzésre összpontosítani, amelyet egyértelműen meg akartunk nyerni, és ez sikerült is. Elégedett vagyok az együttes védekezésével. Ez nemcsak a mi dicséretünk, a többi csapatrész is jól dolgozott. Sok labdát szereztünk, aminek köszönhetően gyors ellentámadásokat vezethettünk. Örülünk a kapott gól nélkül lehozott meccsnek, már szükségünk volt rá. Bízom benne, hogy ezen az úton megyünk tovább. A Nagyszombat és a Zsolna is gyűjti a pontokat, jó formában vannak, így nekünk is győznünk kell az elkövetkező meccseken. Öt forduló van még a szezon végéig és bízom benne, hogy a tegnapi sikerrel visszatértünk a győztes útra.”

Dominik Kružliak, aki 2019 nyarán Rózsahegyről érkezett a Csallóközbe, a bajnokság legeredményesebb futballistájáról, a 15 gólos Eric Ramirezről is ejtett pár szót. „Eric keményen melózik az edzéseken, remekül dolgozik a csapatért és most a gólok is jönnek neki. Erős a párharcokban, kiválóak a lövései. Remi remek srác és örülünk, hogy megy neki a szekér. Szükségünk van a góljaira.” 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies