Back to top

Divatos karácsony

Publikálva: 2015, december 8 - 20:20
Az ünnepi hangulathoz az is hozzájárul, hogy környezetünket is ünnepivé varázsoljuk. Természetesen, a karácsony nem a külsőségekről szól, de a díszítés is egy eszköz lehet arra, hogy kifejezzük szeretetünket családunk és barátaink iránt. Tegyük ezt az aktuális divat szerint!

Frankfurtban minden év elején megrendezik a karácsony világkiállítást, ahol bemutatják azokat a fő trendeket, melyek uralni fogják az adott év karácsonyát. Ez már idén januárban a Christmasworldre keresztelt vásáron megtörtént, most pedig Önök is megismerhetik azt a 4 fő irányvonalat, ami köré építhetik a karácsonyi dekorációt a divat szerelmesei.

Tender Poem /lágy vers/:
Ezt a stílust az impresszionizmus ihlette, ezért festői és költői egyszerre. Modern és nőies vonal, ahol a fehér, a szürke és a fémes színek dominálnak. Az ezüst és az arany nem hivalkodó, a háttérben visszafogottan ragyog. 

Mystic Ode /misztikus óda/:
Szenvedélyes és drámai stílus, ahol a drámaiság a színekben is tükröződik és a romantika is erőteljesen uralja. Egyszerre jellemzi a fekete, a sötétbarna, az arany és az izzó vörös. Nem áll távol tőle a flitter és a csillogás sem.

Inventive Hymn /találékony himnusz/:
A negyedik stílus vegyíti a tradicionálist a modernnel, mind az anyagok, mind a színek tekintetében. Megjelenik a gyapjú, a fehér, a szizál, a mustársárga, az olajzöld és a zsálya. 

Ami már az első pillanatban szembeötlik, hogy idén karácsonykor a fehér dominál. Szinte minden árnyalata előtérbe kerül a díszek és a fények tekintetében egyaránt. Önöknek melyik lesz idén a kedvencük?

Diana

Ezt már olvasta?

Címkék: karácsony
Cookies