Back to top

Diákok figyelem! Nyerjetek Thermálpark belépőt!

Publikálva: 2020, február 13 - 08:20
Szeretnétek a tanév végén az osztályotokkal egy egyész napot eltölteni a dunaszerdahelyi Thermalparkban? Plusz mellé egy lángost és egy üdítőt is elfogyasztani? Itt a lehetőség! Dunaszerdahely alpolgármesterei, A. Szabó László és Karaffa Attila versenyt hirdetnek! Nincs más dolgotok, mint bekapcsolódni a Nyerjünk egy új játszóteret Dunaszerdahelynek! elnevezésű játékba.
Diákok figyelem! Nyerjetek Thermálpark belépőt!

A versenybe, amelyet a Lidl üzlethálózat hirdetett meg játékként, és február végéig tart, a dunaszerdahelyi alap- és középiskolásokon kívül más települések oktatási intézményei is benevezhetnek  az osztályukkal.

A győztes csapat belépőjegyeket nyer a városi fürdőbe, mellé pedig minden tanuló lángost és üdítőt is kap. A második és a harmadik helyezett pedig egy-egy hatalmas tortát fogyaszthat el.

A verseny befejeztével a diákok szavazatairól az iskola küldje az igazolást az alábbi e-mail címre: info [at] dunstreda.eu

Az igazolásnak tartalmaznia kell az iskola és az adott osztály nevét, elérhetőségét, valamint az összesített pontszámot az adott osztály szavazatairól készült képernyőfotót (screenshot).

A játék szabályai itt találhatóak!

Játékra fel!

Ezt már olvasta?

Cookies