Back to top

Defibrillátort ajándékoztak a városi rendőröknek

Publikálva: 2019, július 31 - 21:04
Szerda délelőtt a dunaszerdahelyi városi rendőrök egy különleges ajándékban részesültek.
Defibrillátort ajándékoztak a városi rendőröknek

Egy defibrilátorral gazdagodott ugyanis a rendőrség a CORVINUS - SECURITY kft-nek és annak vezetőjének, Nagy Lászlónak köszönhetően, aki korábban maga is a rendőrség kötelékét erősítette. A vállalkozó elmondta, úgy látta, a városi rendőrség minden nagyobb rendezvényt biztosít és a városban is fontos munkát végez, s ha egy vészhelyzetben újraélesztésre van szükség, akkor a mentők kiérkezéséig a gépnek köszönhetően tudnak segíteni a bajban lévő embertársuknak.

A városi rendőrök tanfolyamon is részt vesznek, ahol megtanulják az eszköz helyes használatát. Annak működése ugyanakkor mindenben segíti azt, aki éppen a mentésben részt vesz, s nem engedi, hogy kárt tegyen a betegben. Éppen ezért is nagyon hasznos az eszköz, amely könnyen szállítható, s amelyet Hájos Zoltán polgármester vett át Nagy Lászlótól, akinek köszönetet mondott, s mindketten megjegyezték, bíznak benne, hogy nem lesz szükség a használatára a gyakorlatban.

Ha mégs, akkor már ott lesz a városi rendőröknél, akik parancsnoka, Csiba Tibor maga is megköszönte a minden dunaszerdahelyi számára értékes ajándékot.

Ezt már olvasta?