Back to top

Damir Redzic végleg sárga-kékben!

Publikálva: 2024, július 4 - 08:48
A DAC vezetősége megegyezett a Ferencvárossal Damir Redzic átigazolását illetően, aki a legutóbbi idényt a DAC-nál töltötte kölcsönben. A magyar szélsővel 2027 júniusáig szóló szerződést kötöttek.
Damir Redzic végleg sárga-kékben!

Damir Redzic továbbra is a klubunk színeiben! A DAC vezetősége egyezségre jutott a Ferencvárossal a magyar labdarúgó átigazolásáról és kivásároltuk őt a magyar rekordbajnokkal kötött, élő szerződéséből. Ezt követően a 21 esztendős szélsővel, aki tavaly szeptembertől kölcsönben szerepelt Dunaszerdahelyen, hároméves kontraktust kötöttünk, amely 2027. június 30-ig szól.

A Pécsen született játékos, akinek édesapja bosnyák, édesanyja pedig magyar, a PMFC Pécs neveltje, 2017 nyarától pedig a Ferencváros futballistája volt. A tavalyi, 2023/24-es idény során 11 mérkőzésen lépett pályára a Niké Ligában, ezeken pedig két gólt szerzett. A Slovnaft Cup-ban további két találkozón kapott szerepet.

„A DAC-cal kezdtem meg a felkészülést, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni és boldog vagyok, hogy ez sikerült is. Sikeresen zártam a tavasz végét, folyamatos játéklehetőséget kaptam, gólokat is szereztem, segítve a csapatot. Az új idényben még több játékpercet szeretnék és a lehető legtöbbet kihozni magamból, mert érzem, hogy még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak a célok elérésében a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt” – mondta a szerződés aláírását követően Damir Redzic.

„Damir tavaly augusztusban érkezett hozzánk. A szezon során a stábnak és Damirnak köszönhetően több nehézséget is legyőztünk, akik rendületlenül dolgoztak azon, hogy a játékos a pályán is segíthessen a csapatnak. A kemény és személyre szabott munka néhány gyümölcse már a szezon végén látható volt és boldogok vagyunk, hogy hosszú és nehéz tárgyalások után egyezségre jutottunk a Ferencvárossal. Várjuk, hogy Damirt sárga-kékben láthassuk az elkövetkező idényekben” – jelentette ki a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

 

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Damir Redzic
Cookies