Back to top

DAC-Zsolna: szurkolói információk

Publikálva: 2021, május 1 - 08:33
Minden fontos információ a mai ligamérkőzésre érkező szurkolók számára!
DAC-Zsolna: szurkolói információk

Ahogyan az ismert, kedden érvénybe lépett a Közegészségügyi hivatal azon döntése, amely engedélyezi a szurkolók részvételét egyes sporteseményeken, beleértve a Fortuna Liga mérkőzéseit is. Csak negatív és 36 óránál nem öregebb PCR vagy LAMP teszttel rendelkező nézőket lehet beengedni, akiknek emellett kell még egy legfeljebb 12 órával korábban elvégzett negatív antigén teszt is. Ez mellett csak hazai nézők lehetnek a meccseken.

Klubunk lehetővé teszi szurkolóinak a részvételt a holnapi bajnoki mérkőzésen; a mérkőzés látogatására vonatkozó feltételekről itt írtunk részletesen.

A szurkolók számára a VIP bronz szektor lesz megnyitva, kapunyitás egy órával a mérkőzés kezdete előtt (13:30). Mivel tilos az étel és ital fogyasztása, így a büfék nem nyitnak meg.

A belépésnél szükséges felmutatni a negatív és 36 óránál nem öregebb PCR vagy LAMP teszt eredményét, illetve a negatív és 12 óránál nem öregebb antigén teszteredményét. Amennyiben nem regisztrált a https://gol.dac1904.sk/ oldalon, a regisztrációs űrlapot belépéskor a helyszínen, a VIP bronz recepcióján is ki tudja tölteni.

Egyúttal megkérjük szurkolóinkat, hogy tartsák be a higiéniai előírásokat, főleg ezeket:
- A stadionba való belépés és az ott-tartózkodás csakis eltakart felső légutakkal (például szájmaszk, sál, kendő)lehetséges
- A stadionba való belépésnél, a büféknél, továbbá a belső helyiségekben is alkoholos kézfertőtlenítő adagolók lesznek kihelyezve és az utasításokat tartalmazó információs plakát.
- Nyilvános tömegrendezvényen való részvétel esetén a tömegrendezvény helyszínére érkezéskor és az onnan való távozáskor kötelező betartani a személyek közötti 2 méteres távolságot. Ez nem érvényes a közös háztartásban élőkre és a partnerekre.
Ülés esetén – a közös háztartásban élők kivételt képeznek – egy helynek mindig üresen kell maradnia, emellett minden második sort kell üresen hagyni.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga