Back to top

DAC-Zsolna: szurkolói információk

Publikálva: 2020, július 4 - 13:27
A szombati bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos minden fontos tudnivaló egy helyen!
DAC-Zsolna: szurkolói információk

BELÉPŐJEGYEK ÁRUSÍTÁSA

2020. július 1-től engedélyezik Szlovákiában a több mint 1000 fős sporteseményeket, legfeljebb a stadion befogadóképességének 50%-ig. A MOL Aréna 12 700 férőhelyes, így a Zsolna elleni találkozóra 6350 szurkoló látogathat ki. A legfrissebb döntés értelmében minden második sort üresen kell hagyni – kérjük a szurkolókat, hogy a stadion minden pontján kövessék a szervezők utasításait.

A 6350 belépőjegy a következő módon kerül felosztásra:
- szezonbérlettel rendelkező szurkolók
- egyszeri belépőjeggyel rendelkező szurkolók
- vendégszurkolók

A 2019/2020-as teljes és félszezonos bérletek érvényesek a szombati mérkőzésre, ezek tulajdonosainak garantált a belépés a stadionba. Azonban fokozott figyelmet kérünk a szurkolóktól, mivel az érvényben lévő korlátozások és egészségbiztonsági előírások (pl. minden második sor üresen hagyása) betartása miatt a bérletek nem biztosítják automatikusan a bérleten szereplő ülőhelyet. A helyfoglalást a megvásárolt tribünön belül biztosítjuk, érkezési sorrendben, pl. a C lelátóra szóló bérlettel csak a C lelátóra, a B tribünössel csak a B tribünre lehet belépni.

A bérlet átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja, amennyiben az adott árkategóriába tartozik.

Az egyszeri belépőjegyek sem szólnak pontos helyre; ezek tulajdonosait szintén kérjük, hogy tartsák be az előírt ülésrendet.

A belépőjegyek árusítására vonatkozó információkat itt találják.

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 16:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra.

parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B, C és D tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégcsapat szurkolói számára a D1 szektor, illetve a CD rész, különálló, a hazai szurkolók szektoraitól elválasztott szektor lesz megnyitva. A vendékszurkolók beléptetése a hazaiaktól elkülönítve történik. A vendégszurkolók érkezését a rendőrség biztosítja. A két csapat és a Zsolna drukkereinek a stadionhoz való megérkezésekor néhány környező utca részleges lezárásra kerülhet. Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljék a szervezők és a rendőrség utasításait.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribün és D tribün sarkán: AL, AD, D2, D3, D4
- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP
- A C és D tribün sarkán: belépés a CD és D tribünre: a vendégszektor

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (16:30), a VIP szektorok fél órával előbb (16:00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

Egyúttal megkérjük szurkolóinkat, hogy tartsák be a higiéniai előírásokat, főleg ezeket:
- A stadionba való belépés és az ott-tartózkodás csakis eltakart felső légutakkal (például szájmaszk, sál, kendő)lehetséges
- A stadionba való belépésnél, a büféknél, továbbá a belső helyiségekben is alkoholos kézfertőtlenítő adagolók lesznek kihelyezve és az utasításokat tartalmazó információs plakát.
- Nyilvános tömegrendezvényen való részvétel esetén a tömegrendezvény helyszínére érkezéskor és az onnan való távozáskor kötelező betartani a személyek közötti 2 méteres távolságot. Ez nem érvényes a közös háztartásban élőkre és a partnerekre.
Ülés esetén megszűnt az az előírás, hogy egy helynek mindig üresen kell maradnia. Ez helyett minden második sort kell üresen hagyni.

ARCFESTÉS, HÍRADÓ, SÖR 1 EURÓÉRT, DAC STORE,VERSENY 20 EZER EURÓÉRT ÉS FREE WIFI

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (16:30) ezúttal is ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

A holnapi mérkőzés alkalmával sorivő akcióval készülünk szurkolóinknak. Minden pohár sör akciós áron, 1 euróért lesz árusítva. Ezen felül a B lelátó alatti büfé meghosszabbítja nyitva tartását, a szurkolókat a lefújást követő egy órában várjuk.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely a mérkőzés napján 15:00 órakor nyit, és 20:30-kor zár. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Ebben a szezonban negyedszer látogat stadionunkba a 20 EZRES elnevezésű félidei játék. Szombaton négy szerencsés DAC-drukker is versenybe szállhat a csodás, 20 000 eurós főnyereményért. A verseny szabályzatát itt találják.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A holnapi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt, illetve a DAC store-ban.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 16:00 és 20:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 és D4 szektor látogatóinak javasoljuk, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt kell megvásárolniuk. Az említett szektorok alatt holnap a kártyák mobil eladása zajlik majd – keressék munkatársainkat! Ugyanott elhelyeztünk egy feltöltő automatát is.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies